search
NPO Start kijktips: Vier fantastische series - waaronder één gratis zonder abonnement
Series / Specials

NPO Start kijktips: Vier fantastische series - waaronder één gratis zonder abonnement

Ontdek vier must-see series en documentaires op NPO Start en NPO Plus.

Als je van series houdt, heb je vast wel een abonnement op een streamingdienst. Misschien kijk je op Netflix, Disney+ of Prime Video. Vaak wordt de Nederlandse NPO Start echter over het hoofd gezien, wat heel erg zonde is. Er staan namelijk heel veel leuke series op deze site. Waaronder deze vier kijktips.

Until I Kill You



Deze thriller op NPO Plus is één van de nieuwste series op de site. Until I Kill You gaat over Delia Balemer en John Sweeney.

Wanneer zij elkaar leren kennen, hebben ze meteen een klik. John heeft echter zijn ex vermoord en wordt hiervoor opgepakt. Wanneer hij vrijkomt, probeert hij Delia weer te vinden.



D-Day: The Unheard Tapes



Naast thrillers, drama's en romantische series staan er op NPO Plus ook documentaires, zoals deze over de Tweede Wereldoorlog. D-Day: The Unheard Tapes gaat namelijk over 6 juni 1944.

Deze documentaire onderzoekt het verhaal van D-Day vanuit het perspectief van ongehoorde opnames uit die tijd. Hoewel deze zeldzame opnames echt uit die tijd komen, worden ze in de serie gesynchroniseerd door acteurs.

The Spectacular



Deze volgende serie is te streamen op NPO Start, wat betekent dat je helemaal geen abonnement nodig hebt om van deze vier afleveringen te genieten.

De thriller The Spectacular vertelt het verhaal van de jacht op de IRA-cel vanuit het perspectief van teamhoofd recherche Jeanine Maes en Fiona Hughes, een lid van de IRA-cel.



Four Lives



Four Lives op NPO Plus vertelt in drie afleveringen van elk ongeveer een uur het bloedstollende en hartverscheurende waargebeurde verhaal van vier homoseksuele mannen.

In een buitenwijk in Londen, Barking, worden kort na elkaar vier mannen vermoord. Zij blijken allemaal homoseksueel te zijn en de nabestaanden eisen antwoorden: Wat is er gaande in Barking?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen