search
De volgende Marvel-serie op Disney+ hint naar groot nieuw personage
Series / Foto's

De volgende Marvel-serie op Disney+ hint naar groot nieuw personage

Op Disneys grootse fan-evenement kregen de fans een voorproefje van deze nieuwe Marvel-schurk.

D23 is een groots Disney-evenement in Californië, waar alle liefhebbers een weekend lang kunnen genieten van panels, presentaties, voorstellingen en nog veel meer. Alle grote franchises uit Disneys wereld zijn hier vertegenwoordigd.

Het is duidelijk dat Daredevil: Born Again hier niet mocht ontbreken en de fans kregen een voorproefje van de beruchte nieuwe Marvel-schurk. Deze werd namelijk op een bijzondere manier geïntroduceerd.

Graffiti


De Phase Zero podcast postte foto's van wat er achter een TVA-deur te zien was. De Time Variance Authority bewaakt de diverse tijdlijnen in de wereld van Marvel.

Fans die door deze deur stapten zagen graffiti, wat verwijst naar de nieuwste schurk: de seriemoordenaar Muse. In de strips was dit een beruchte tegenstander, die met het bloed van zijn slachtoffers graffiti maakte.

Uitdaging


Muse heeft daarnaast een vermogen dat de zintuigen van Matt Murdock/Daredevil evenaart: hij kan namelijk sensorische informatie opnemen uit de omgeving. Dit duistere personage belooft een behoorlijke uitdaging te worden voor Daredevil en de kijkers hebben duidelijk een spannend seizoen voor de boeg.



Daredevil: Born Again wordt in maart 2025 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wordt 2025 een goed jaar voor Marvel en Disney+ met Daredevil: Born Again en Ironheart?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen