search
Grote verwachtingen: Disney brengt populaire filmreeks naar tv-scherm als serie
Series / Nieuws

Grote verwachtingen: Disney brengt populaire filmreeks naar tv-scherm als serie

Zal het op het kleine scherm net zo succesvol worden als in de bioscoop?

Als Disney en Pixar een nieuw project gaan maken, kun je ervan uitgaan dat het een succes wordt. Nu is bekend geworden dat van het razendpopulaire Inside Out een serie gemaakt wordt voor streamingdienst Disney+.

De Inside Out-franchise heeft Disney geen windeieren gelegd. Het tweede deel, dat in juni in première ging, heeft inmiddels wereldwijd meer dan 1,56 miljard dollar opgebracht, waarmee het nu al de allergrootste kaskraker van 2024 geworden.

Enthousiaste aankondiging


De nieuwe serie, getiteld Dream Productions, speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Inside Out en Inside Out 2. Het verhaal speelt zich af in de studio waar Riley's dromen elke nacht precies op tijd, en binnen budget worden gemaakt.

Pete Docter van Pixar kondigde het nieuws aan tijdens de Disney Entertainment Showcase. Tijdens het evenement deelde hij ook een aantal beelden van Dream Productions, waarin Joy een rondleiding geeft door de studio en uitlegt hoe een droom wordt gemaakt.

Nieuwe dromen, bekende emoties


Zoals veel fans van Inside Out gewend zijn, zal de omgeving in Riley's hoofd net zo chaotisch worden als verwacht, aangezien de emoties hun best doen om te proberen Riley's volgende sensationele droom-hit te creëren.



De nieuwe serie Dream Productions zal later dit jaar verschijnen. Kijk tot die tijd nog eens de film waar het allemaal mee begon, Inside Out, op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Inside Out als tv-serie: goed idee?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen