search
Deze week op Disney+: actie, sciencefiction, misdaad en nog veel meer
Series / Nieuws

Deze week op Disney+: actie, sciencefiction, misdaad en nog veel meer

Naast veel magie en animatie zie je komende week een kraker uit Korea.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Futurama


Verschijnt op: Dinsdag 13 augustus | Release: Seizoen 12 - aflevering 3 | Genre: Animatie / Komedie / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

Een futuristische, satirische animatieserie van 'The Simpsons'-maker Matt Groening, over een man die in 1999 bevroren is en op de vooravond van de 31e eeuw ontdooit.



The Tyrant


Verschijnt op: Woensdag 14 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

De VS legt in Korea een geheim project bloot, dus het wordt geschrapt. Tijdens de overhandiging van de sample gaat er iets mis. Directeur Choe wil de sample verbergen en Paul is ernaar op zoek. Ze komen op dezelfde plek uit als Jagyeong en Lim Sang. Wie krijgt de sample uiteindelijk te pakken?



Will Trent


Verschijnt op: Donderdag 15 augustus | Release: Seizoen 2 - aflevering 6 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: Disney+

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

14 augustus: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 16) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

16 augustus : Code Geass: Rozé of the Recapture (seizoen 1 - aflevering 9) - Animatie / Sciencefiction - In jaar zeven van de Kowa-periode, in het voormalige Hokkaido-blok, wonen de broers die bekendstaan als de Anonieme Huurlingen. Keizer Callis al Britannia probeert de wereld in chaos te storten met hulp van zijn dienaar Norland en zijn Einberg-ridders. Rozé en Ash komen vanuit het noorden in actie.

17 augustus: The Fable (seizoen 1 - aflevering 20) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen