search
Nieuw op SkyShowtime: Deze series mag je komende week niet missen
Series / Release-lijsten

Nieuw op SkyShowtime: Deze series mag je komende week niet missen

Deze week heeft de streamingdienst extra veel nieuwe afleveringen voor je klaarstaan.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Mr. Bigstuff


Verschijnt op: Vrijdag 16 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Mr. Bigstuff volgt twee vervreemde broers: Glen (Ryan Sampson), een nerveuze perfectionist en tapijtenverkoper die streeft naar een ideaal leven in de buitenwijken, en Lee (Danny Dyer), een alfaman met een verslaving aan medicijnen en een blikje vol met de as van hun vader.



Law & Order


Verschijnt op: Vrijdag 16 augustus | Release: Seizoen 23 - aflevering 10 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: SkyShowtime

New Yorkse rechercheurs en aanklagers moeten misdaden oplossen en de misdadigers achter de tralies zien te krijgen. Achterhalen wie schuldig en wie onschuldig is, terwijl er levens op het spel staan.



Knuckles


Verschijnt op: Zaterdag 17 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Komedie / Familie / Avontuur

De nieuwe live-actionserie volgt Knuckles op een hilarische reis vol actie en zelfontdekking, terwijl hij Wade onder zijn hoede neemt om hem te leren wat het betekent om een Echidna-strijder te zijn.



Overige series nieuw op SkyShowtime


Hieronder de overige series die deze week op SkyShowtime verschijnen.

12 augustus: Helgoland 513 (seizoen 1 - aflevering 5-7) - Drama / Mysterie / Sciencefiction - Een kleine gemeenschap van overlevenden van een apocalyps die de rest van de wereld in chaos heeft gestort, houdt zich schuil op het enige eiland voor de kust van Duitsland.

17 augustus: Star Trek: Prodigy (seizoen 2) - Animatie / Actie / Sciencefiction - Star Trek: Prodigy volgt een bont gezelschap van jonge aliens die samen moeten zien te werken tijdens hun tocht door een groot sterrenstelsel, op zoek naar een betere toekomst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen