search
Groot nieuws voor 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Groot nieuws voor 'Daredevil: Born Again'

De fans kregen een spectaculaire aankondiging tijdens dit grootse evenement.

D23 vindt gedurende dit weekend plaats en is een evenement van jewelste. Fans die naar Californië afreizen kunnen genieten van een weekend vol Disney. De Marvel-serie Daredevil: Born Again valt hier uiteraard ook onder.

Er werd een officiële aankondiging gedaan over de serie, namelijk dat er een tweede seizoen komt. Aangezien het eerste seizoen nog in première moet gaan komt dit als een behoorlijke verrassing.

Vertrouwen


De hoofdrolspelers Charlie Cox, Jon Bernthal, Elden Henson en Deborah Ann Woll lieten dit vanaf het podium weten. Uiteraard werd dit bericht met veel enthousiasme ontvangen door de fans.

Gelet op de hobbelige weg die de serie heeft afgelegd, lijkt er sprake te zijn van een omwenteling qua houding naar Daredevil: Born Again toe. Hogerhand heeft duidelijk vertrouwen in de serie.

Overig


Overige rollen worden gespeeld door Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) en Wilson Bethel (Benjamin Poindexter/ Bullseye). De nieuwe gezichten zijn Sandrine Holt, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston, Nikki M. James, Arty Froushan en Genneya Walton.

Bekijk op instagram



Daredevil: Born Again wordt in maart 2025 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in Daredevil: Born Again?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen