search
Seizoen 2 van 'Percy Jackson and the Olympians' krijgt nu al een teaser trailer
Series / Trailer

Seizoen 2 van 'Percy Jackson and the Olympians' krijgt nu al een teaser trailer

De verrassende serie laat zien wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen.

Percy Jackson and the Olympians heeft niet alleen de fans van de boeken weten te bereiken. Een officieel rapport liet namelijk zien dat maar liefst 25% van het totaal aantal kijkers niet bekend was met de boeken.

De keuze om een nieuw seizoen te laten maken is duidelijk verstandig. Disney heeft alvast een flitsende trailer online gezet waarin ook wordt bekendgemaakt dat het tweede seizoen in 2025 te zien zal zijn.

Vogelvlucht


Percy (Walker Scobell) vertelt in een voice-over wie hij is, maar ook wat hij is: een halfgod, aangezien zijn vader de Griekse zeegod Poseidon (Toby Stephens) is.

In de teaser komen de gebeurtenissen van het eerste seizoen in vogelvlucht voorbij, zonder dat er spoilers te zien zijn. Op die manier kunnen kijkers die de serie niet kennen een indruk krijgen, zonder dat er te veel over het verhaal wordt verklapt.

Welk boek?


Eerder werd bekendgemaakt dat 'Een zee van monsters' het bronmateriaal is voor het nieuwste seizoen. De productie gaat binnenkort van start, zodat iedereen in 2025 klaarzit voor de nieuwste avonturen van Percy.



Percy Jackson and the Olympians kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Percy Jackson and the Olympians: top of flop?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen