search
Een van de beste en meest bekeken scifi-series vind je binnenkort in zijn geheel op Netflix
Series / Specials

Een van de beste en meest bekeken scifi-series vind je binnenkort in zijn geheel op Netflix

De geprezen scifi-serie 'Lost' is vanaf deze week te bekijken op Netflix.

Goed nieuws voor fans van scifi: vanaf deze week is een van de meest bekende scifi-series van deze eeuw te bekijken op Netflix. Hier lees je het antwoord op vijf vragen over Lost.

Waar gaat Lost over?


In Lost volgen we de overlevenden van een vliegtuigcrash op een mysterieus tropisch eiland. Terwijl zij proberen te overleven en pogingen doen om een uitweg te vinden, ontdekken ze dat het eiland vol geheimen zit.

Er vinden onverklaarbare gebeurtenissen plaats en gevaarlijke wezens vormen een bedreiging voor de overlevenden. Elk personage heeft een complexe achtergrond, die langzaam onthuld wordt. Hun verleden blijkt vaak verweven met de mysteries van het eiland.

Wie zijn de makers van de serie?


De makers van Lost zijn Jeffrey Lieber, J. J. Abrams en Damon Lindelof. Abrams is ook bekend van Cloverfield, Star Trek en Star Wars: The Force Awakens. Lindelof kun je kennen van Prometheus en World War Z.

Hoe wordt de serie beoordeeld?


Op de IMDb krijgt Lost een 8,3/10. Door veel critics wordt de serie genoemd als een van de beste series ooit gemaakt. Wel kreeg de finale van de serie te maken met veel kritiek.

Hoeveel seizoenen heeft de serie?


Lost bestaat uit 6 seizoenen, met in totaal 121 afleveringen. Ze verschijnen in één keer op Netflix, dus je kunt er even tegenaan als je met deze serie begint.

Voor wie is dit een aanrader?


Lost is een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een scifi-serie vol drama en cliffhangers. Bij deze serie duik je echt in een nieuw universum, dus als je daar naar op zoek bent moet je deze zeker kijken.

Lost is vanaf donderdag 15 augustus te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen