search
Deze spectaculaire nieuwe Netflix Original blaast je vanaf aankomende vrijdag omver
Films / Specials

Deze spectaculaire nieuwe Netflix Original blaast je vanaf aankomende vrijdag omver

De spannende actiefilm 'The Union' zie je vanaf vrijdag op Netflix.

Zoek je nog de perfecte film om wat spanning toe te voegen aan komend weekend? Dat komt perfect uit, want vanaf vrijdag zie je op Netflix de nieuwe actiethriller The Union.

The Union is een Netflix Original, geregisseerd door Julian Farino. Deze Engelse producent en regisseur is vooral bekend van de eerste drie seizoenen van de HBO-serie Entourage.

Spionage


De film gaat over Mike, een gewone bouwvakker uit New Jersey. Hij wordt onverwacht meegesleurd in de spionagewereld. Zijn ex-vriendin van de middelbare school, Roxanne, werkt nu bij de inlichtingendienst en verschijnt opnieuw in zijn leven.

Ze zet zijn hele leven op zijn kop wanneer ze hem betrekt in een gevaarlijke missie. Mike zit ineens gevangen in een web van intriges en gevaar. Van zijn ooit zo doodnormale leventje is niets meer over, nu hij zich ineens bevindt in de complexe en riskante wereld van een geheim agent.

Mike Wahlberg en Halle Berry


In de rol van Mike zien we Mark Wahlberg, bekend van The Departed, Ted en de Transformers-franchise. Wahlberg en Farino werkten al eerder samen voor Entourage.



Naast hem zien we de geweldige Halle Berry (Die Another Day, Catwoman en Gothika) als Roxanne. Ook spelen in de film Mike Colter (Luke Cage, The Good Wife), J.K. Simmons (Whiplash, La La Land) en Jackie Earle Haley (Breaking Away, Bad News Bears).

Trailer


De film heeft een uitgebreide trailer gekregen van bijna drie minuten. Hierin gaat het er al heftig aan toe, dus bereid je voor op veel actie en spanning.

The Union is vanaf vrijdag 16 augustus te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij The Union kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen