search
Nieuwe deelnemers in 'Squid Game' seizoen 2 te zien in eerste trailer
Series / Nieuws

Nieuwe deelnemers in 'Squid Game' seizoen 2 te zien in eerste trailer

Netflix zet het tweede seizoen van Squid Game eind december online: laat de echte 'spelen' maar beginnen.

In 2021 was de serie Squid Game een enorm groot succes. De Zuid-Koreaanse thriller is nog altijd de best bekeken serie op de streamingdienst. Alleen het eerste seizoen van Wednesday (2022) komt qua de kijkcijfers enigszins in de buurt. Seizoen 2 van Squid Game komt steeds dichterbij.

Sinds de release van Squid Game werd de negendelige serie maar liefst 265,2 miljoen keer bekeken, tegenover 252,1 miljoen kijksessies van Wednesday. Op de derde plaats staat de film Red Notice die 231 miljoen keer is bekeken.

Seizoen 2


Recent werd duidelijk dat Netflix op 26 december het tweede seizoen van Squid Game online zet. Helaas voor de fans zijn er nog niet zo heel veel beelden verschenen uit de volgende 'competitieserie'.

Wel is duidelijk dat Seong Gi-hun alias Player 456 opnieuw gaat deelnemen aan het overlevingsspel, drie jaar na zijn overwinning. Dit keer speelt het spel zich af in de VS en is de hoofdprijs flink verhoogd: 45,6 miljard.

"Welkom spelers"


Hieronder zie je een teaser trailer Welcome Players waarin we een reeks rugnummers voorbij zien komen. We zien helaas alleen het gezicht van deelnemer 456. De beelden sluiten af met de tekst: "The Real Game Begins", vermoedelijk een knipoog naar de gisteren afgeronde "Olympic Games".



Wil je het eerste seizoen van Squid Game nog een keer zien? Je vindt de negen afleveringen van de serie nog altijd op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Loop jij al warm voor seizoen 2?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen