search
Vier fantastische series die je niet mag missen op NPO Start en NPO Plus
Series / Specials

Vier fantastische series die je niet mag missen op NPO Start en NPO Plus

Vier kijktips voor internationale series en komedies op NPO Start.

Op de Nederlandse NPO Start staan zeker niet alleen Nederlandse series of televisieprogramma's. Op deze streamingsite staan onder andere internationaal bekroonde series, thrillers en komedies. In dit artikel lees je vier leuke kijktips op NPO Start.

Detective #24



De eerste kijktip is één van de nieuwste series op NPO Start. Deze serie bestaat uit één seizoen met zes afleveringen, waarvan de eerste twee zonder abonnement te streamen zijn.

Detective #24 gaat over Tilda Renström. Eerst werkte ze als advocaat, maar nu werkt ze bij een asielzoekerscentrum. Ze krijgt plots de kans om haar oude baan als advocaat terug te krijgen.

Cold Feet



Deze Britse komedie is geschreven door Mike Bullen als een vervolg op de gelijknamige serie uit 1997. Bullen is vooral bekend door zijn werk aan Life Begins en All About George.

Cold Feet op NPO Plus gaat over drie verschillende koppels die elk hun eigen hoogte- en dieptepunten hebben in hun relaties.



The Responder



Seizoen 1 van The Responder bestaat uit zes afleveringen, van ongeveer 45 minuten per aflevering. De serie is uiteraard te streamen op NPO Plus.

The Responder volgt Chris Carson, een politieagent in Liverpool. Hij draait vaak de nachtdienst en krijgt daardoor veel te maken met de criminele onderwereld. Door zijn aanhoudende psychische problemen kan hij hier lastig mee omgaan.



Top of the Lake



De eerste twee seizoenen van Top of the Lake zijn te streamen op NPO Plus. Seizoen 1 en 2 bestaan beide uit zes afleveringen. Een fantastische serie om te bingen dus!

In Top of the Lake heeft detective Robin Griffin moeite om haar privéleven op orde te krijgen. Ze besluit locaties uit haar verleden te bezoeken, maar ondertussen neemt ze verschillende zaken van vermoorde meisjes en jonge vrouwen op zich.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen