search
Balen: Netflix verwijdert twee bijzonder geliefde films
Films / Specials

Balen: Netflix verwijdert twee bijzonder geliefde films

Bekijk snel deze twee heftige films voordat ze van Netflix worden verwijderd.

Jammer genoeg worden deze week weer een aantal leuke films en series van Netflix verwijderd. Gelukkig hebben we hieronder twee kijktips die de moeite waard zijn om nog snel te bekijken voordat ze verdwijnen.

A Beautiful Mind



A Beautiful Mind is geregisseerd door Ron Howard. Hij heeft aan meerdere films op Netflix gewerkt, waaronder The Missing, Hillbilly Elegy en How the Grinch Stole Christmas.

Deze biopic gaat over John Forbes Nash Jr. (Russell Crowe), een wiskundige. Hij is één van de besten in zijn vak en heeft de kans om internationaal bekend te worden. Tegelijk kampt hij echter met schizofrenie.

Laatste kans: tot en met 31 augustus op Netflix.



The Impossible



Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Oaklee Pendergast en Samuel Joslin spelen de perfecte familie in The Impossible. Ze genieten van een rustige vakantie in Zuidoost-Azië wanneer ze worden getroffen door een heftige tsunami.

The Impossible is gebaseerd op de waargebeurde tsunami in 2004 in de Indische Oceaan. Het verhaal is gebaseerd op de verschrikkingen die de familie Belón-Álvarez heeft moeten doorstaan om elkaar weer terug te vinden.

Laatste kans: tot en met 31 augustus op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke van deze films zou jij kijken als het moet?

  • A Beautiful Mind

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Impossible

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen