search
De compleet nieuwe moordfilm 'Jackpot!' met grote Hollywoodsterren kun je vanaf deze week streamen
Films / Specials

De compleet nieuwe moordfilm 'Jackpot!' met grote Hollywoodsterren kun je vanaf deze week streamen

In de nieuwe film 'Jackpot!' zien we hoe de winnares van een loterij moet vechten voor haar leven.

Prime Video heeft zijn aanbod alvast verruimd met een film die je weekend een stuk grappiger gaat maken. De nieuwe film Jackpot! is vanaf vandaag te streamen.

Jackpot! is een actie-comedy, geregisseerd door Paul Feig en geschreven door Rob Yescombe. Feig is vooral bekend als regisseur van Bridesmaids, A Simple Favor en de remake van Ghostbusters uit 2016.

Schimmige loterij


In het economisch worstelende Californië is er een loterij opgezet waarbij de winnaar een grote geldprijs kan winnen. Er zit alleen een addertje onder het gras: wie de winnaar voor zonsondergang vermoordt, mag de prijs zelf houden.

Katie, die net naar LA is verhuisd, krijgt per ongeluk een ticket voor de loterij in handen. Ze blijkt de gelukkige winnaar van de geldprijs te zijn, maar ontdekt al snel dat dit ervoor zorgt dat ze in levensgevaar is.

Bekende cast


Samen met loterijbeschermer Noel moet Katie zien te overleven tot zonsondergang, terwijl ze achterna wordt gezeten door mensen die haar prijs willen afpakken. Tot overmaat van ramp is Noels rivaal Louis Lewis ook van de partij.



Jackpot! zit vol met bekende gezichten. De rol van Katie wordt gespeeld door comedian Awkwafina, die je kunt kennen van Crazy Rich Asians en The Farewell. Ook zien we in de film John Cena (Blockers, The Suicide Squad) als Noel en Simu Liu (Simulant, Barbie) als Louis Lewis.

Prime Video


De film is niet in de bioscoop verschenen en komt dus direct op Prime Video. In een trailer van bijna vier minuten zien we al de eerste beelden van de film, speciaal geïntroduceerd door de hoofdrolspelers.

Bekijk Jackpot! vanaf donderdag 15 augustus op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij voor Jackpot?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen