search
Deze duistere thriller is binnenkort nieuw op Netflix en zou zomaar hoge ogen kunnen gooien
Series / Specials

Deze duistere thriller is binnenkort nieuw op Netflix en zou zomaar hoge ogen kunnen gooien

In 'The Accident' zien we de nasleep van een tragisch ongeval. Maar was het wel een ongeval?

Op Netflix kijk je vanaf volgende week de spannende en duistere nieuwe serie The Accident. Hier lees je het antwoord op vijf vragen die je waarschijnlijk hebt over de serie.

Waar gaat The Accident over?
In de serie The Accident staan de gevolgen van een tragisch ongeval centraal. Vier families zijn aanwezig op een kinderfeestje, dat op een gegeven moment een drastische wending neemt.

We zien hoe de families omgaan met de nasleep van dit ongeval. We zien de invloed van schuld, geweld, spijt en hoe dit leidt tot gevoelens van wrok in een voorheen hechte gemeenschap. Bovendien blijft er de volgende vraag: was de gebeurtenis die plaatsvond wel een ongeluk, of was het opzet?

Uit welk land komt de serie?


The Accident is een Mexicaanse productie voor Netflix. De serie is dan ook Spaanstalig, met als originele titel Accidente.

Door wie is deze serie gemaakt?


De schrijver en regisseur van de serie is de Venezolaanse Leonardo Padrón. In zijn eigen land maakte hij meerdere succesvolle dramaseries en is hij daar ook bekend door.



Waar is de serie opgenomen?


De serie speelt zich af in een kleine stad in Mexico. De opnames vonden plaats in het Mexicaanse stadje Tepoztlán. De omgeving in de serie dient als een mooie achtergrond voor het verhaal.

Voor wie is dit een aanrader?


Als je op zoek bent naar een serie die de donkere kant van het menselijk bestaan opzoekt, is dit een aanrader. De thriller is zowel spannend als droevig, dus bereid je voor op een emotionele rollercoaster.

Bekijk The Accident vanaf woensdag 21 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat The Accident nu op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen