search
Deze serie met een perfecte score op Rotten Tomatoes kijk je met de hele familie
Series / Specials

Deze serie met een perfecte score op Rotten Tomatoes kijk je met de hele familie

'The Baby-Sitters Club' is gebaseerd op de kinderboekenserie met dezelfde naam van Ann M. Martin.

Wil je met de hele familie een serie kijken? Dan is The Baby-Sitters Club op Netflix zeker de moeite waard. Deze comedy-dramaserie werd gemaakt door Rachel Shukert en is gebaseerd op de kinderboekenserie met dezelfde naam van Ann M. Martin.

The Baby-Sitters Club kwam uit in 2020 en werd al snel vernieuwd voor een tweede seizoen. Ondanks de positieve recensies, werd de serie in 2022 na twee seizoenen geannuleerd. Het volgt de vriendschap en avonturen van vijf middelbare scholieren die een babysitbedrijf beginnen in Stoneybrook, Connecticut.

Verhaal


De vijf scholieren in de serie zijn Sophie Grace als Kristy Thomas, de voorzitter van de club; Momona Tamada als Claudia Kishi, de populaire vicevoorzitter van de club; Shay Rudolph als Stacey McGill, de penningmeester van de club en Malia Baker als Mary Anne Spier, de verlegen secretaris van de club en Kristy's beste vriendin.

Het vijfde lid van de club is Sawn Schafer, gespeeld door Xochitl Gomez in seizoen 1 en Kyndra Sanchez in seizoen 2. Ze is Mary Anne's nieuwe vriendin die recent naar Stoneybrook is verhuisd vanuit Los Angeles en de vervangende functionaris van de club is. Ook te zien in de serie zijn onder andere Alicia Silverstone en Mark Feuerstein.

Perfecte score


The Baby-Sitters Club was een groot succes en werd geprezen om haar trouw aan het bronmateriaal en haar aantrekkingskracht voor moderne kijkers. De serie werd genomineerd voor tal van prijzen met Grace die ook een Daytime Emmy Award won voor haar rol in de serie.



De serie heeft dan ook een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. De kritische consensus op de website luidt: "Zoet, oprecht en vol hoop, de nuchtere benadering van The Baby-Sitters Club eert het bronmateriaal terwijl het het verhaal bijwerkt voor een nieuwe generatie."

Kijken?


Wil je The Baby-Sitters Club zien? Je kan de serie bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen