search
Deze onderbelichte series op Netflix verdienen jouw aandacht: 4 absolute aanraders
Series / Nieuws

Deze onderbelichte series op Netflix verdienen jouw aandacht: 4 absolute aanraders

Blijf lekker binnen, zet de airco aan, en laat je inspireren door deze vier toptitels.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Disjointed



Het komt weinig voor dat het verschil in waardering tussen publiek en critici op Rotten Tomatoes zo enorm groot is, maar in dit geval is de discrepantie gigantisch. Het publiek loopt in ieder geval met de serie weg, te zien aan de uitstekende score van 89%. Stream alle afleveringen op Netflix.

Activiste Ruth Whitefeather Feldman runt in Disjointed een wietapotheek en moedigt haar trouwe patiënten aan om vooral te relaxen en te genieten van het high worden.



Alice in Borderland



Van deze serie verschijnt binnenkort een derde seizoen op Netflix. De mysterieuze Japanse thriller kan op Rotten Tomatoes rekenen op prima cijfers. Het scoort een dikke 91%.

Wanneer een doelloze gamer uit Tokio plotseling in een overlevingsspel terechtkomt dat zich afspeelt in een lege, parallelle wereld, moet hij alles op alles zetten om te overleven. Ontdek het in Alice in Borderland.



Blue Eye Samurai



Hier is dan weer sprake van complete overeenstemming tussen pers en publiek. Het krijgt op de Tomatometer van beiden een uitstekende score van 96%. Bekijk alle acht afleveringen op Netflix.

In de intense, actievolle animatieserie Blue Eye Samurai gaat een jonge vrouw op pad om wraak te nemen in het Japan van de 17e eeuw.



Katla



Deze mysterieuze IJslandse dramaserie kwam in 2021 met acht afleveringen naar Netflix. We sluiten dit overzicht af met een perfecte score. De serie krijgt op Rotten Tomatoes een waarderingscijfer van 100%.

De catastrofale uitbarsting van de met ijs bedekte vulkaan Katla zorgt voor opschudding in een nabijgelegen gemeenschap wanneer er mysteries opduiken uit het ijs.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen