search
Deze onaantastbare en unieke kijkcijferhit met een 8,7 op IMDb staat voor je klaar op Netflix
Series / Specials

Deze onaantastbare en unieke kijkcijferhit met een 8,7 op IMDb staat voor je klaar op Netflix

De geweldige serie 'Mad Men' is gewoon te zien op Netflix.

Op zoek naar een serie die alles heeft? Dan is de kijkcijferhit Mad Men de perfecte aanrader voor jou. En weet je wat extra leuk is? Sinds een tijdje kijk je de serie gewoon op Netflix.

Mad Men is een dramaserie gemaakt door Matthew Weiner. Het eerste seizoen verscheen in 2007. Daarna volgden er nog zes seizoenen, tot het einde van de serie in 2015. In Nederland werd de serie uitgezonden door de VARA.

Jaren 60


De serie speelt zich af in de jaren zestig, een periode van grote sociale en culturele verandering in de Verenigde Staten. We volgen het leven van Don Draper (Jon Hamm), een getalenteerde maar mysterieuze creative director bij het reclamebureau Sterling Cooper in New York.

De serie begint met Don aan de top van zijn carrière, maar al snel blijkt dat hij een complex en geheimzinnig verleden heeft. Terwijl hij werkt aan grote reclamecampagnes voor prominente klanten, probeert Don zijn professionele en persoonlijke leven in balans te houden.

Beste serie ooit?


Bovendien zien we de relaties tussen zijn collega's van het bedrijf, waaronder Peggy Olson (Elisabeth Moss), een ambitieuze secretaresse die opklimt in de reclamewereld, en Joan Harris (Christina Hendricks), de kantoorleider.

@netflixnl Peggy = HET voorbeeld 💅 📺 Mad Men #netflix #netflixnl #whattowatch #madmen ♬ maneater - favsoundds


Mad Men werd meteen enorm goed ontvangen. De serie heeft inmiddels al een iconische status bereikt en wordt vaak genoemd als één van de beste series ooit gemaakt. De serie won dan ook meerdere Primetime Emmys.

IMDb


Op de IMDb is goed terug te zien dat de serie goed beoordeeld wordt. Op de site krijgt Mad Men maar liefst een 8,7/10 als cijfer, wat zeldzaam hoog is.

Bekijk Mad Men op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen