search
Kijkcijferkanon leek al afgerond, maar nu is er goed nieuws: seizoen 4?
Series / Nieuws

Kijkcijferkanon leek al afgerond, maar nu is er goed nieuws: seizoen 4?

Als het aan de makers ligt wel, maar het hangt vooral van één factor af.

Vaak gebeurt er achter de schermen van een populaire serie van alles om te bepalen of een serie nog wel door kan gaan. Zo ook bij de komedieserie Ted Lasso. Volgens bedenker Bill Lawrence hangt seizoen vier af van één factor.

Lawrence heeft onlangs gesproken over de mogelijkheid van een vierde seizoen van de sportkomedie. Volgens Lawrence ligt de beslissing volledig in handen van Jason Sudeikis, de ster van de show.

Het draait voornamelijk om hem


Het ligt dus vooral aan het besluit van Sudeikis dat zal bepalen of de serie op Apple TV+ wordt voortgezet. Lawrence vertelt in een interview: "Wat Jason ook besluit, wij staan er allemaal achter."

Hij vervolgt: "Hij is niet alleen de hoofdrolspeler, maar ook de hoofdschrijver en de persoon wiens leven volledig op zijn kop zou worden gezet door met jonge kinderen naar het buitenland te verhuizen."

Mogelijke Ted Lasso-spin-off?


Ted Lasso liep drie seizoenen op Apple TV+ en eindigde in 2023. In juni van dit jaar besprak Channing Dungey, de grote baas van Warner Bros. TV, de mogelijkheid van een vierde seizoen of een spin-off binnen het Ted Lasso-universum.



"Ik denk dat Jason Sudeikis openstaat voor het idee, maar alleen als het verhaal juist voelt," zei Dungey. "We willen niet zomaar meer afleveringen maken omdat het kan, maar alleen als er een goed verhaal te vertellen is. We zullen zien wat er gebeurt."

Wat er ook gebeurt, je kunt alle drie de seizoenen van Ted Lasso nog eens streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen