search
4 series gaan in 2025 iedereen omverblazen op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video
Series / Specials

4 series gaan in 2025 iedereen omverblazen op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video

De grote franchises komen in 2025 met series die waarschijnlijk iedereen wel wil zien.

De grote streamingdiensten Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video hebben uiteraard heel wat grote series voor ons in petto. In 2024 verschijnen er zeker nog een paar, maar het jaar 2025 lijkt ook erg mooi te gaan worden.

Hieronder kijken we naar vier series die volgend jaar op streaming in première gaan. Te starten met HBO Max en Disney+.

HBO Max en Disney+


Op HBO Max kunnen we het eerste seizoen verwelkomen van de tweede Game of Thrones-prequelserie. De titel is A Knight of the Seven Kingdoms en in 2025 verschijnt een kort eerste seizoen met zes afleveringen. De hoofdrollen zijn voor Peter Claffey als Dunk / Ser Duncan en Dexter Sol Ansell als Egg / Prince Aegon Targaryen.

Op Disney+ verschijnen in maart 2025 ten minste twee series in het Marvel Cinematic Universe. De eerste is Daredevil: Born Again, een grauwe superheldenserie die eigenlijk begin 2024 zou verschijnen. In de 18 afleveringen zien we onder andere Charlie Cox als Matt Murdock / Daredevil, Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk / Kingpin en Jon Bernthal als Frank Castle / Punisher.

Netflix en Prime Video


In 2025 verschijnen enkele grote series op Netflix, en waarschijnlijk is Stranger Things seizoen 5 de allergrootste. Het nieuwe seizoen gaat de reeks, gestart in 2016, afronden met acht afleveringen.



Prime Video komt in 2025 met het eerste seizoen van een live action Tomb Raider-serie van schrijver Phoebe Waller-Bridge, bekend van Killing Eve, No Time to Die. De serie zou een universum als het Marvel Cinematic Universe moeten gaan lanceren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij eerder fan van Netflix of Disney+?

  • Netflix

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Disney+

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen