search
Deze grote series zijn dit jaar gecanceld: keren ze misschien toch terug?
Series / Specials

Deze grote series zijn dit jaar gecanceld: keren ze misschien toch terug?

De series Halo, Tokyo Vice en The Brothers Sun zien we waarschijnlijk niet meer terug, al is er een kleine kansje voor twee van de series.

Dit jaar zijn er al enkele grote series gecanceld. En dan niet alleen door Netflix, de streamingdienst die regelmatig (onterecht) wordt verweten veel series snel te cancelen.

Het valt zelfs op dat Netflix dit jaar nog geen enkele (grote) serie officieel heeft gecanceld. Sowieso lijken er steeds minder series te worden gecanceld, en dat lijkt goed nieuws. Op een overzichtelijke lijst van Rotten Tomatoes zien we vooral veel series die zijn hernieuwd of zijn afgerond na een gepland aantal seizoenen.

Costner en scifi-serie


De Noord-Amerikaanse streamingdienst Paramount+ (SkyShowtime in Nederland) heeft dit jaar al twee series gecanceld, in beide gevallen gaat het om grote series. Het pijnlijkst lijkt het annuleren van Yellowstone na seizoen 5 nadat bekend werd dat Kevin Costner niet wilde terugkeren voor het zesde seizoen. De Yellowstone-fans moeten het nu hebben van de vele spin-offs.

Recenter werd duidelijk dat Paramount+ de stekker uit de scifi-serie Halo heeft getrokken na twee seizoenen. De langverwachte verfilming van de gamereeks zou het qua kijkcijfers niet goed hebben gedaan en was tevens een erg prijzige productie. Productiehuizen 343 Industries en Amblin Television zoeken naar een ander platform voor het derde seizoen.

Tokyo Vice


Ook HBO Max heeft dit jaar een grote serie gestopt. Na twee seizoenen was het over en uit voor Tokyo Vice met onder andere Ansel Elgort en Ken Watanabe.

Ondanks dat Tokyo Vice erg goed werd ontvangen, zijn er nog geen berichten over een terugkeer op een andere streamingdienst. De producenten hopen dat dit wel gaat gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen