search
Dit zijn 4 dikke aanraders op NPO Start/Plus: Een perfecte mix van thriller en drama
Series / Specials

Dit zijn 4 dikke aanraders op NPO Start/Plus: Een perfecte mix van thriller en drama

Vier kijktips om te streamen op NPO Start en NPO Plus, met spannende series en informatieve documentaires.

Er staan heel veel leuke programma's en series op NPO Start, maar het is soms lastig om uit dit grote aanbod leuke series uit te kiezen. In dit artikel lees je vier leuke kijktips die je gemakkelijk op NPO Start of NPO Plus kunt streamen.

The Gold



De eerste kijktip is te streamen op NPO Plus en heeft maar liefst zes afleveringen van ongeveer een uur. Genoeg avonturen om jezelf in te verliezen dus!

The Gold speelt zich af in 1983. Op 26 november wordt het geldbedrijf Brink's-Mat overvallen door zes mannen. Ze vinden ontelbaar veel goudstaven en beginnen een race tegen de klok om dit goud te witwassen terwijl ze achtervolgd worden door de beste inspecteurs.



Ik weet wie je bent



Ook de tweede kijktip is te streamen met een abonnement op NPO Plus. Ik weet wie je bent bestaat uit één seizoen van zestien afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten en vertelt het verhaal van de strafrechtadvocaat Daniel Elias.

Daniel wordt wakker in een bos, maar kan zich niet meer herinneren hoe hij hier terecht is gekomen. Om alles nog verwarrender te maken, wordt ook nog de telefoon van zijn verdwenen nichtje Anna in zijn auto gevonden. Het lijkt alsof Daniel betrokken is bij haar verdwijning, maar hij weet zelf van niets.



Nederland van Boven



Naast de spannendste thrillers zijn er op NPO Start ook de beste documentaires te vinden, zoals Nederland van Boven.

In tien afleveringen wordt je meegenomen in een buitengewoon perspectief op ons unieke land. De dagelijkse gang van zaken zien er ineens anders uit en te midden van alle individuele chaos zoekt de serie naar gezamenlijke patronen en ritmes.



Call Me Dad



Op NPO Plus zijn ook de beste dramaseries te vinden, zoals Call Me Dad. Deze Scandinavische serie bestaat uit één seizoen van zes afleveringen en volgt jeugdvrienden Emil en Viktor.

Ze zijn samen opgegroeid en runnen tegenwoordig een cateringzaak. Alles lijkt helemaal perfect te gaan, totdat Viktor een relatie krijgt met de moeder van Emil. Betekent dit het einde van hun jarenlange vriendschap?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij blij met dit soort tips?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen