search
Vier NPO Start kijktips die je niet mag missen: spannende en verrassende series
Series / Specials

Vier NPO Start kijktips die je niet mag missen: spannende en verrassende series

Ontdek vier kijktips op NPO Start waarvan sommige zelfs gratis en zonder abonnement te zien zijn.

NPO Start is niet alleen een site waar je je favoriete tv-programma's zoals Wie is de Mol of De Gevaarlijkste Wegen op kan kijken. De Nederlandse streamingdienst biedt een uitgebreid aanbod van de beste series aan. Lees hieronder vier kijktips.

Swanenburg



Alle 21 afleveringen van seizoen 1 van Swanenburg zijn gratis en zonder abonnement te streamen op NPO Start. Seizoen 2 staat wel op NPO Plus, wat betekent dat je daar wel een abonnement voor nodig hebt.

Swanenburg volgt de familie Praal na de dood van Jack. De familie probeert zich te herpakken, maar door de leugens van Jack en de nieuwe leugens die de familie elkaar vertelt, blijkt dat zeer moeilijk te zijn.



NOOD



Een andere Nederlandse serie op NPO Start is NOOD. Deze serie heeft twee seizoenen van 12 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

NOOD volgt vier centralisten van een alarmcentrale. Zij krijgen elke dag te maken met de meest afschuwelijke telefoongesprekken over de gruwelijkste noodgevallen. Het is aan hen om de rust te bewaren om zo iemands leven te redden.



Socials, Seks & Centen



Naast spannende series vol familiegeheimen staan er op NPO Start ook een heleboel documentaires, waaronder Socials, Seks & Centen.

In deze documentaire neemt Freddy Doedens zijn kijkers mee in de wereld van expliciete content op social media zoals OnlyFans. Hij onderzoekt de consequenties, de onzekerheden en de kwetsbare vlakken van content creators en geeft hiermee een nieuw perspectief op dit werkgebied.



The Bay



The Bay bestaat uit drie seizoenen die allemaal op NPO Plus staan. Alle drie de seizoenen bestaan uit zes afleveringen.

Deze Britse misdaadserie speelt zich af in de kustplaats Morecambe Bay. Wanneer een tweeling verdwijnt, blijkt al snel dat de families en gemeenschappen in deze kustplaats meer geheimen hebben dan op het eerste gezicht lijkt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij liever NPO dan Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen