search
Eindelijk kunnen de fans van deze mysterieserie op Disney+ het nieuwste seizoen gaan kijken
Series / Specials

Eindelijk kunnen de fans van deze mysterieserie op Disney+ het nieuwste seizoen gaan kijken

'Only Murders in the Building' gaat vanaf 27 augustus weer verder op Disney+.

Goed nieuws voor de fans: het is bijna tijd voor het vierde seizoen van Only Murders in the Building. Wij beantwoorden vijf vragen over het nieuwe seizoen.

Waar stopte het vorige seizoen?


Only Murders in the Building volgt Charles, Oliver en Mabel, drie bewoners van een chique appartementencomplex in New York. Ze delen een obsessie met true crime-podcasts en besluiten er zelf een te maken wanneer er een moord in hun gebouw plaatsvindt. Hun onderzoek zorgt voor gevaarlijke ontdekkingen​.

Aan het einde van seizoen 3 werd het moordmysterie rondom Ben Glenroy eindelijk opgelost. Daarna volgde er een schokkende gebeurtenis: de stunt double van Charles, Sazz, werd neergeschoten in appartement van Charles.

Waar gaat seizoen 4 over?


Seizoen 4 gaat natuurlijk weer over een nieuw moordonderzoek. Ongetwijfeld zal de moord op Sazz centraal staan. Er zal onderzocht moeten worden wie hem neergeschoten heeft en waarom.

Wie spelen er in de serie?


In de serie zien we een aantal enorm bekende gezichten in de hoofdrollen, waaronder Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. Ook zijn Meryl Streep en Paul Rudd in de serie verschenen als speciale gastrollen.



Hoeveel seizoenen komen er nog?


Het lijkt er momenteel niet op dat seizoen 4 het laatste seizoen van Only Murders in the Building zal zijn. Een vijfde seizoen is alleen nog niet bevestigd, dus zal het waarschijnlijk afhangen van hoe dit nieuwe seizoen wordt ontvangen.

Moet ik deze serie gaan kijken?


Als je houdt van series over moord en mysterie, maar dan gecombineerd met een hoop humor, is Only Murders in the Building zeker een aanrader.

Seizoen 4 van Only Murders in the Building is vanaf dinsdag 27 augustus te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij Only Murders in the Building op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen