search
Deze geliefde en steengoede Britse serie scoort een 8,5 op IMDb: waarom nergens te zien?
Series / Specials

Deze geliefde en steengoede Britse serie scoort een 8,5 op IMDb: waarom nergens te zien?

'The IT Crowd' is een geweldige Britse serie, maar je kunt hem nergens streamen.

De geweldige sitcom The IT Crowd heeft door de jaren heen veel fans verzameld. Streamen is tegenwoordig alleen de manier om series te kijken, en gek genoeg is deze goed beoordeelde serie op geen enkel platform te vinden.

The IT Crowd is een Britse sitcom, gemaakt door Graham Linehan. De serie werd uitgezonden tussen 2006 en 2013, en kreeg 4 seizoenen. In Nederland was de serie te zien op Comedy Central.

IT-afdeling


In The IT Crows zien we de merkwaardige levens van drie medewerkers op de IT-afdeling bij het bedrijf Reynholm Industries, een groot bedrijf in Londen. De afdeling is bevindt zich in de karige kelder van het bedrijf, dat voor de rest uit luxe kantoren bestaat.

Het team van de afdeling bestaat uit de sociaal onhandige technische genius Maurice Moss, de cynische en luie Roy Trenneman en hun amateuristische manager Jen Barber, die is aangenomen vanwege haar managementvaardigheden, maar niets van IT weet.

IMDb


We zien de interacties tussen het team en andere medewerkers, waarmee vaak fratsen worden uitgehaald. De kloof tussen het team en de rest van de wereld en hun akkefietjes onderling zorgen voor veel hilarische situaties en misverstanden.



Op de IMDb krijgt The IT Crowd een indrukwekkende score van 8,5/10. Na de uitzending van de eerste aflevering werd de serie door BBC News omschreven als "teleurstellend", maar op de lange termijn wist de serie steeds meer kijkers te overtuigen.

Nergens te streamen


De serie wordt dus geweldig beoordeeld en heeft een cultstatus bereikt. Helaas, en verbazingwekkend genoeg, is de serie in Nederland helemaal nergens te streamen. Hopelijk komt daar in de toekomst verandering in.

Toch erg benieuwd geworden? De dvd van de serie is online te bestellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wil jij The IT Crowd nu zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen