search
De duurste en meest bekritiseerde fantasyserie van de afgelopen jaren keert volgende week eindelijk terug
Series / Specials

De duurste en meest bekritiseerde fantasyserie van de afgelopen jaren keert volgende week eindelijk terug

Seizoen 2 van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' verschijnt volgende week op Prime Video.

Fans van The Lord of the Rings: The Rings of Power zitten al in spanning af te wachten. Het duurt namelijk niet lang meer voordat seizoen 2 van start gaat. Wij beantwoorden 5 brandende vragen over dit seizoen.

Waar stopte het vorige seizoen?


Seizoen 1 eindigde onder andere met de onthulling van de ware identiteit van Halbrand. Het wordt duidelijk dat hij Galadriel manipuleert en zijn duistere intenties komen langzaam aan het licht. Ook hebben we gezien dat de drie Elvenringen gesmeed werden.

Nori en The Stranger beginnen aan hun tocht naar Rhûn om meer te weten te komen over de identiteit van de laatstgenoemde. Daarnaast is in Númenor koning Tar-Palantir overleden, wat zorgt voor politieke onrust.

Waar gaat seizoen 2 over?


In seizoen 2 zal er waarschijnlijk een grote focus liggen op de terugkeer van Sauron. Ook komt er een grote, spectaculaire veldslag aan en zullen er veel politieke intriges plaatsvinden.

Hoe verschilt dit seizoen van het vorige?


De showrunners hebben alvast verklapt dat de schurken in dit seizoen meer belicht zullen worden. Seizoen 2 zal waarschijnlijk dan ook een donkerdere toon hebben.



Hoeveel seizoenen komen er nog?


Er wordt momenteel gericht op 5 seizoenen. Volgens showrunners J.D. Payne en Patrick McKay is dat hoeveel seizoenen er nodig zijn om het gehele verhaal te kunnen vertellen.

Voor wie is dit een aanrader?


Als je fan bent van de The Lord of the Rings-boeken van Tolkien en de films van Peter Jackson, is deze serie zeker het kijken waard. Ook fans van fantasy mogen deze echt niet missen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 is vanaf woensdag 28 augustus te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in seizoen 2?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen