search
Noteer alvast: Deze veelbelovende Britse thriller wordt een van de grootste hits op Netflix in 2025
Series / Specials

Noteer alvast: Deze veelbelovende Britse thriller wordt een van de grootste hits op Netflix in 2025

'The Choice' is een veelbelovende serie die Netflix gaat veroveren in 2025.

We zijn al ruim over de helft van het jaar, dus wordt het tijd om vooruit te kijken naar wat volgend jaar ons gaat brengen. Veelbelovend is in ieder geval de Britse politieke thrillerserie The Choice, die in 2025 op Netflix zal verschijnen.

The Choice is een aankomende Britse serie, gemaakt door Matt Charman. Hij werkte eerder mee aan de films Suite Française en Bridge of Spies. De serie wordt geproduceerd door Netflix.

Frankrijk en Groot-Brittannië


Details over de serie zijn nog niet bekend, maar we weten grofweg waar het verhaal over gaat. In The Choice wordt de man van de Britse premier gekidnapt. Tegelijkertijd wordt de Franse president gechanteerd.

Ze moeten hun rivaliteit aan de kant schuiven om een complot aan het licht te brengen dat een bedreiging vormt voor hen beiden. Hiermee staan zowel hun politieke toekomst als hun persoonlijke levens op het spel.

Politiek


De fictieve Franse president wordt gespeeld door Julie Delpy. Haar kun je kennen van Voyager, Before Sunrise en Avengers: Age of Ultron. Als de fictieve Britse premier zien we Suranne Jones, bekend van Doctor Who, Coronation Street en Vigil.



Het ziet ernaar uit dat The Choice de aandacht van kijkers zal grijpen. Series over de worstelingen van politieke figuren hebben we al eerder gezien, denk aan Borgen en The Regime, en dat zorgt vaak voor een intrigerend verhaal.

Release


The Choice combineert de levens van politieke figuren bovendien nog met elementen van spanning. Dit zorgt samen voor een veelbelovende politieke thriller, die waarschijnlijk in zal gaan op thema's als persoonlijke vrijheid, morele dilemma's en sociale verwachtingen.

In 2025 verschijnt The Choice op Netflix, de precieze releasedatum is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Choice: staat deze nu op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen