search
Eerste recensies van 'Solar Opposites' onthullen: baanbrekende hit of grote teleurstelling?
Series / Featured

Eerste recensies van 'Solar Opposites' onthullen: baanbrekende hit of grote teleurstelling?

Is het vijfde seizoen van Solar Opposites net zo goed als de eerdere seizoenen?

Al sinds 2020 is Solar Opposites een favoriet onder kijkers. Onlangs is het vijfde seizoen van de geanimeerde serie uitgekomen. Is deze net zo sterk als de eerdere seizoenen? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

De Amerikaanse geanimeerde serie Solar Opposites is gemaakt door Justin Roiland en Mike McMahan. Vorige maand is de serie officieel verlengd voor een zesde seizoen, maar hoe wordt het vijfde seizoen ontvangen door critici en kijkers?

Rotten Tomatoes


Solar Opposites volgt de aliens Korvo, Terry, Jesse en Yumyulack. Zij zijn naar een andere planeet gestuurd om deze te koloniseren, maar door een crash zijn ze gedwongen om op aarde te blijven.

De serie heeft een zeer hoge gemiddelde score van 98% op Rotten Tomatoes. Seizoen vijf volgt dit gemiddelde met een score van 100% (op het moment van schrijven).

Seizoen vijf is een sterk vervolg


Jammer genoeg komt het vaak voor dat latere seizoenen veel slechter zijn in vergelijking met de eerdere seizoenen. Dit is volgens Adrian Ruiz van But Why Tho? A Geek Community niet het geval met Solar Opposites. Hij schrijft: "Seizoen 5 slaagt erin de kenmerkende mix van absurditeit, satire en karaktergedreven humor van de serie te behouden."



Johnny Loftus van Decider deelt deze mening: "Solar Opposites verloopt in het vijfde seizoen op een comfortabele en chaotische manier, waarbij de gekte en grofgebekte aard van de Shlorpiaanse familie nog steeds op de voorgrond staan."

Disney+


Ben je nieuwsgierig geworden naar seizoen 5 van Solar Opposites? Stream de serie dan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen