search
Eerste recensies duistere komedie 'Bad Monkey': Het nieuwe meesterwerk of totale mislukking?
Series / Featured

Eerste recensies duistere komedie 'Bad Monkey': Het nieuwe meesterwerk of totale mislukking?

Critici prijzen de duistere komedie Bad Monkey met Vince Vaughn om zijn unieke humor en personages.

Er bestaan heel veel duistere komedies, maar zeker niet elke serie in dit genre is de moeite waard om te kijken. De eerste recensies van de gloednieuwe Bad Monkey zijn binnen en hierin geven critici hun eerlijke mening over de serie. Moet je Bad Monkey gezien hebben of is de serie een grote flop?

Bad Monkey is een Amerikaanse duistere komedie en misdaaddrama van uitvoerend producent Bill Lawrence. Hij heeft meerdere grote series gemaakt, waaronder Ted Lasso. Ook werkte hij als schrijver aan onder andere The Nanny en Boy Meets World.

Rotten Tomatoes


Bad Monkey volgt Andrew Yancy (Vince Vaughn), een voormalig politierechercheur. Nu werkt hij als restaurantinspecteur in Zuid-Florida. Zijn baan wordt ineens veel interessanter als er een afgehakte arm wordt gevonden door een toerist.

Critici op Rotten Tomatoes zijn zeer enthousiast over de gloednieuwe serie. Zij belonen Bad Monkey namelijk met een score van maar liefst 91%. Daarnaast is ook het kijkerspubliek groot fan met een waardering van 86% (op het moment van schrijven).

Net niet te gek


Fiona Sturges van Financial Times geeft de serie vier van de vijf sterren: "Bad Monkey is een vermakelijk verhaal dat optimaal gebruikmaakt van de zonnige omgeving en de vreemde personages die net niet helemaal gek zijn."



Ook Vaughn krijgt complimenten over zijn acteerwerk. Zo schrijft Dave Nemetz van TV Line: "[Deze serie heeft een] cast vol kleurrijke personages en een duivels duister gevoel voor humor. Bovendien voelt het alsof het op maat is gemaakt om Vaughns unieke sterke punten als een hoofdrolspeler te benutten."

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar Bad Monkey? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wil jij Bad Monkey zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen