search
De 'Spider-Man'-serie van Marvel Studios krijgt opmerkelijke stijl: eerste beelden onthuld
Series / Foto's

De 'Spider-Man'-serie van Marvel Studios krijgt opmerkelijke stijl: eerste beelden onthuld

Op D23 waren de eerste beelden te zien: de oorsprong is opmerkelijk.

De nieuwste serie over de avonturen van Peter Parker/Spider-Man, getiteld Your Friendly Neighborhood Spider-Man komt eraan. Op D23 waren de eerste beelden te zien.

Deze beelden zijn op X te bekijken, je kunt ze hier, hier en hier bekijken. De animatieserie is gebaseerd op de oorspronkelijke strips, in de stijl van Steve Ditko. Ook heeft Spider-Man een andere oorsprong in het verhaal.

Levendige kleuren


Tijdens de groots opgezette D23 werden fans getrakteerd op de allereerste beelden van de animatieserie Your Friendly Neighborhood Spider-Man. Hierin wordt verteld hoe Peter Parker uiteindelijk Spider-Man werd.

De unieke visuele stijl heeft duidelijk veel oog voor detail en is gebaseerd op de periode dat Steve Ditko deze strip verzorgde. De levendige kleuren maken het geheel nog aantrekkelijker.

Andere oorsprong


In deze serie wordt Peter (Hudson Thames) ook door een spin gebeten, maar het is geen kwestie van radioactiviteit. Er opent zich een portaal, waaruit Doctor Strange, diverse monsters en een spin op aarde terechtkomen. De serie heeft duidelijk een meer magisch karakter vergeleken met de volwassen Peter, die gebeten wordt.

Bekijk op instagram



Naar verwachting zal Your Friendly Neighborhood Spider-Man in de loop van 2025 te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen