search
Wordt deze actieknaller op Prime Video straks wegbezuinigd?! Hollywoodstudio opgedoekt
Series / Nieuws

Wordt deze actieknaller op Prime Video straks wegbezuinigd?! Hollywoodstudio opgedoekt

De studio die verantwoordelijk is voor de productie gaat definitief dicht.

The Hollywood Reporter komt met het bericht dat Paramount Global gaat fuseren met Skydance in verband met een gat in hun begroting. Om deze reden vallen er ontslagen en wordt een grote studio gesloten.

Skydance heeft beloofd in Paramount Global te investeren zodat het gat van $ 14,9 miljard gedicht kan worden. Zo'n 15% van de medewerkers van Paramount Global wordt ontslagen en Paramount TV Studios gaat definitief dicht.

Succesvolle producties


Deze studio is verantwoordelijk voor de kijkcijferknaller Reacher van Prime Video, maar ook voor andere succesvolle producties. Denk hierbij aan Time Bandits van Apple TV+.

Nicole Clemens, hoofd van Paramount TV Studios, en Paramount Global-baas George Cheeks hebben hun medewerkers in de afgelopen week hierover in kennis gesteld. Clemens vertrekt bij de grote studio en de overige ontslagen zullen in de loop van 2024 plaatsvinden. Het doel is om in totaal $ 500 miljoen te bezuinigen.

Bezuinigingen


De eerste vraag die opkomt is natuurlijk wat er gebeurt met hitseries zoals het populaire Reacher. Volgens Variety wordt deze ondergebracht bij CSB Studios, die ook onder Paramount Global vallen. Voor nu is de serie dus veilig, hoewel toekomstige veranderingen nooit kunnen worden uitgesloten.

Bekijk op instagram



Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Straks geen Reacher meer?

  • Balen!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Volg de serie niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen