search
In 2013 moest dit dé sitcom van het jaar worden, maar faalde compleet: 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

In 2013 moest dit dé sitcom van het jaar worden, maar faalde compleet: 0% op Rotten Tomatoes

De sitcom 'Dads', met Seth Green in de hoofdrol, was een grote flop.

Seth Green kan je kennen van de Austin Powers-filmserie, waarin hij de rol van Scott Evil, Dr. Evils zoon, speelde. Hij speelde ook de hoofdrol in de sitcom Dads, die liep van 2013 tot 2014. Terwijl de Austin Powers-films een succes waren, was Dads een grote flop.

Dads werd gemaakt door Wellesley Wild en Alec Sulkin, die ook uitvoerende producenten zijn. Green speelt de hoofdrol van Eli Sachs, naast Giovanni Ribisi, Peter Riegert, Martin Mull, Brenda Song, Tonita Castro en Vanessa Lachey.

Verhaal


Dads volgt Eli (Green) en Warner (Ribisi), twee succesvolle videogame-ontwikkelaars die samen een bedrijf hebben. Hun leven verandert onverwacht wanneer hun respectieve vaders bij hen intrekken. Eli wordt gepresenteerd als de creatieve kant van het bedrijf, Warner wordt vaak afgebeeld als de zakelijke kant van het bedrijf.

Terwijl Warner vaak in een net overhemd en stropdas wordt gezien, draagt Eli meestal T-shirts en sweaters. Hij is een vrouwengek en wordt vaak belachelijk gemaakt als het hem niet lukt vrouwen te versieren. Warner is erg neurotisch en heeft een verstoorde relatie met zijn vrouw, Camilla, met wie hij twee kinderen heeft.

Flop


Hoewel Austin Powers-ster Green de hoofdrol speelde in Dads, werd de serie na slechts één seizoen geannuleerd, net voordat de seizoensfinale werd uitgezonden. Ondanks een verhaal dat had moeten leiden tot veel hilarische situaties, vonden critici de personages nogal zeurderig en bevooroordeeld, en over het algemeen slechte stereotypen. Dads werd uiteindelijk een grote flop.



Op Rotten Tomatoes heeft Dads dan ook een score van 0%. De kritische consensus op de website luidt: "Een bijna volledige ramp, Dads maakt de fatale fout te denken dat de racistische grappen een randje kunnen geven aan het agressief voorspelbare schrijven en de onaangename personages."

Kijken?


Wil je Dads toch eens zien? Je kan de serie op dit moment niet terugvinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kun jij je Dads nog herinneren?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen