search
Dikke domper voor de bejubelde Netflix-serie 'Blue Eye Samurai'
Series / Nieuws

Dikke domper voor de bejubelde Netflix-serie 'Blue Eye Samurai'

De scherpe samoeraizwaarden kunnen voorlopig helaas blijven roesten op zolder.

Seriejaar 2023 kende een spetterend einde met Blue Eye Samurai. De animatieserie van Netflix verscheen in november en werd overladen met lof door zowel kijkers als critici.

Blue Eye Samurai is een animatieserie voor volwassenen die zich afspeelt in het Japan van de 17e eeuw. De serie vertelt het verhaal van Mizu, een vrouwelijke samoeraistrijder die op bloederige wijze jaagt op wraak.

Seizoen 2


Het succes van de serie leidde al snel tot de aankondiging van een tweede seizoen. Wereldwijd hoopten fans in 2024 het vervolg te kunnen zien van de avonturen van de wraakzuchtige Mizu.

In gesprek met The Direct ging showrunner Michael Green in op de stand van zaken voor seizoen 2. ''We hebben meer dan de helft van de episodes geschreven. En we zijn aan het beginnen met het produceren van de eerste twee afleveringen'', zei Green.

Wreed nieuws


Ook schrijver en producent Amber Noizumi was aanwezig bij het interview. Zij liet weten dat seizoen 2 waarschijnlijk in 2026 zal verschijnen op Netflix. Dat is wreed nieuws voor fans, die nu dus minimaal 26 maanden wachttijd hebben tussen seizoen 1 en 2.



Het voordeel van de lange wachtperiode is wel: fans hebben nu alle tijd Blue Eye Samurai te (her)zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Blue Eye Samurai al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen