search
Angstaanjagende nieuwe serie van 'American Horror Story'-makers: eerste beelden onthuld
Series / Nieuws

Angstaanjagende nieuwe serie van 'American Horror Story'-makers: eerste beelden onthuld

We kunnen ons weer opmaken voor de huiveringwekkende horror die we van Murphy gewend zijn.

Medianetwerk FX heeft de eerste beelden onthuld voor Grotesquerie, de aankomende nieuwe horrorserie van Ryan Murphy. De duistere trailer, die religieuze beelden combineert met misdaadscènes, kondigt flink wat angstaanjagend vermaak aan.

Acteur Travis Kelce maakt zijn acteerdebuut in de nieuwe serie waarin Niecy Nash-Betts de hoofdrol speelt. Laatstgenoemde werkte eerder samen met Murphy aan het bekroonde Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Angstaanjagende misdaadzaken


De nieuwe serie Grotesquerie laat zich omschrijven als volgt: een reeks gruwelijke misdaden heeft een kleine gemeenschap opgeschrikt. Detective Lois Tryon (Nash-Betts) merkt dat deze misdaden angstaanjagend persoonlijk aanvoelen. Alsof iemand, of iets, haar uitdaagt.

Zonder aanwijzingen en geen idee waar ze moet beginnen, accepteert ze de hulp van zuster Megan (Micaela Diamond), een non en journalist bij de Catholic Guardian. Terwijl Lois en zuster Megan de aanwijzingen aan elkaar rijgen, raken ze verstrikt in een sinister web dat meer vragen dan antwoorden oproept.

Murphy geeft ruimte aan talent


Kelce, wiens bekendheid is gegroeid sinds zijn relatie met superster Taylor Swift, debuteert als acteur in Grotesquerie. Het is niet de eerste keer dat Murphy sterren laat debuteren die van huis uit geen acteur zijn. Zo liet hij ook Kim Kardashian debuteren in het twaalfde seizoen van American Horror Story.



Grotesquerie gaat op 25 september in première in Amerika. Wanneer de serie in Nederland zal verschijnen is nog niet bekend. Kijk in de tussentijd nog eens alle afleveringen van American Horror Story op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in deze nieuwe serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen