search
Trailer nieuwe horrorserie van 'The Conjuring'-makers: 'Teacup'
Series / Trailer

Trailer nieuwe horrorserie van 'The Conjuring'-makers: 'Teacup'

James Wans meest recente project is de verfilming van een bestseller.

Robert McCammons boek 'Stinger' gaat over een buitenaardse invasie en is nu een serie geworden. Het is zijn eerste project sinds Archive 81 in 2022.

Wan maakte de serie samen met Ian McCulloch (Yellowstone). Teacup gaat over een groep mensen in de staat Georgia die geconfronteerd worden met een onbekende dreiging.

Perfecte mix


De hoofdrollen worden gespeeld door Yvonne Strahovski, die we kennen uit Dexter en The Handmaid's Tale. Scott Speedman is bekend uit Grey's Anatomy.

Wan liet in een verklaring weten dat het hele team "zich sterk geïïnspireerd voelde na het lezen van McCammoms boek". "Het is de perfecte mix van horror, mystery en suspense," aldus Wan.

Overig


McCulloch is naast schrijver en showrunner ook uitvoerend producent van de serie. Dit doet hij samen met Wan, McCammom, E.L. Katz, Michael Clear, Rob Hackett, Francisca X. Hu, en Kevin Tancharoen. Naast Strahovski en Speedman zien we onder andere ook Chaske Spencer, Kathy Baker, Boris McGiver, Caleb Dolden, Emilie Bierre, Luciano Leroux, Adelina Anthony en Ashley Shelton.



Teacup gaat op 10 oktober in première op de Amerikaanse zender Peacock. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de serie naar Nederland komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Bevallen jou de eerste beelden van Teacup?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen