search
Matig ontvangen Netflix Original doet het ijzersterk en zet de top 10 in vuur en vlam
Series / Nieuws

Matig ontvangen Netflix Original doet het ijzersterk en zet de top 10 in vuur en vlam

De hitserie Emily in Paris is terug met het vierde seizoen en staat gelijk op nummer één in de Netflix Top 10.

Fans van de Netflix-serie Emily in Paris zullen dolgelukkig zijn. Deel één van het vierde seizoen van de komedieserie staat nu online. En het mag duidelijk zijn: Emily heeft heel wat fans, aangezien de serie nu bovenaan de Netflix Top 10 staat.

Emily in Paris, met Lily Collins als Emily Cooper, startte in oktober 2020 en kan niet rekenen op een uitzonderlijke ontvangst. De komedieserie van Darren Star, bedenker van series als Beverly Hills, 90210 en Sex and the City, staat zelfs op een matige 61 procent op de Tomatometer.

Nummer één


Toch staan de eerste vijf afleveringen van seizoen 4 van Emily in Paris direct bovenaan de Netflix Top 10. De ontvangst van het nieuwe seizoen is wel wat mager. De Tomatometer staat op slechts 58 procent na 19 recensies. Overigens verschilt het niet veel met de ontvangst van de eerdere seizoenen: seizoen 1 (61%), seizoen 2 (61%) en seizoen 3 (67%).

Over het nieuwe seizoen schrijft Nicole Gallucci van Decider: "Als je Emily in Paris al drie seizoenen volgt, dan krijg je meer van wat je leuk vindt (of wat je liever niet ziet)..."

Fanleger
"Little Berets (zo noem ik Emily’s fanleger), vrees niet! Emily in Paris blijft een vederlichte soufflé van werkplekkomedie, flauwe romantiek en schaamteloze vermarkting," schrijft Alison Herman van Variety.



Wil je het nieuwe seizoen van Emily in Paris graag zien? Je vindt alles van de serie nu op Netflix. Deel twee van seizoen vier staat vanaf 12 september op de streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Snap jij de magere ontvangst van deze serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen