search
Op deze manier sluit 'Daredevil: Born Again' aan op 'Daredevil' van Netflix
Series / Nieuws

Op deze manier sluit 'Daredevil: Born Again' aan op 'Daredevil' van Netflix

De hoofdrolspelers lichtten een tipje van de sluier op tijdens D23.

De liefhebbers van de avonturen van Daredevil, Karen en Foggy konden hun geluk niet op tijdens D23. Hun favoriete serie is vernieuwd met een tweede seizoen en Charlie Cox en Vincent D'Onofrio verklappen hoe de serie verbonden is met Netflix' Daredevil.

EW had een interview met de hoofdrolspelers die aangeven dat er requisieten uit het verleden opnieuw gebruikt zullen worden. Daarnaast grijpt de huidige verhaallijn terug op het gedeelde verleden van Matt Murdock/Daredevil en Wilson Fisk/Kingpin (D'Onofrio).

Niet geacteerd


Cox onthulde dat er niet echt geacteerd hoefde te worden omdat hij zijn collega's al een tijdje niet meer had gezien. Cox: "Tijdens onze eerste dag werd een scène gefilmd waarin Deborah [Karen], Elden [Foggy] en ik terugkijken op het verleden. Het gesprek dat we voerden was ongeveer hetzelfde gesprek dat we achter de schermen hadden gevoerd".

De acteur geeft vervolgens aan dat zijn personage en dat van Woll vervolgens door een doos met snuisterijen uit het verleden gaan. Ze halen hier een ingelijste foto uit die we in de Netflix-serie zagen.

Geschiedenis


D'Onofrio voegde hier aan toe dat de "gedeelde geschiedenis" tussen Daredevil en Kingpin voor extra diepgang zorgt in het verhaal. Er komt een conflict aan en de "gebeurtenissen uit het verleden hebben alles te maken met waar de personages nu zijn en welke kant ze opgaan". De connectie lijkt subtiel van aard te zijn, waarbij de trouwe kijkers de verwijzingen er ongetwijfeld makkelijk uit zullen halen.



Daredevil: Born Again wordt in maart 2025 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat de nieuwe 'Daredevil' net zo goed is als de eerdere seizoenen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen