search
Deze 'Star Wars'-serie krijgt een verpletterend einde belooft een van de hoofdrolspelers
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars'-serie krijgt een verpletterend einde belooft een van de hoofdrolspelers

In het slotseizoen van deze unaniem geprezen serie wordt de lat nog hoger gelegd.

Disney heeft meerdere nieuwe films en series gemaakt sinds het bedrijf Lucasfilm, en de 'Star Wars'-franchise, overnam. De ontvangst van de producties is wisselend te noemen, met een grote uitzondering.

De prequelserie Andor wordt door vriend en vijand geroemd vanwege de volwassen benadering van de mythologie. Cassian Andor (Gabriel Luna) keert in 2025 terug in het slotseizoen van de serie. Volgens Adria Arjona, die Bix Caleen speelt, belooft het een ongelooflijke afsluiting te worden.

Overtroffen


Bix Caleen is Andors vertrouwde vriendin en bondgenoot in het verhaal. Arjona werd ongelooflijk enthousiast toen ze het scenario voor het tweede seizoen las.

Arjona: "Ik moest mezelf knijpen. Ik dacht bij mezelf 'Tony [Gilroy, de showrunner] kan me niet verrassen', maar het tweede seizoen is f***ing beter. Dat is het echt. Hij heeft zichzelf overtroffen met het tweede seizoen".

Uitzonderlijk


Het interview was op zich al uitzonderlijk, aangezien Lucasfilm niet de gewoonte heeft om series te promoten die voorlopig nog niet in première gaan. Gezien de enorme populariteit van Andor is er in dit geval echter een uitzondering gemaakt. Dit geeft uiteindelijk aan hoeveel vertrouwen er in wat deze scifi-thriller betreft.



Het tweede en tevens laatste seizoen van Andor wordt in 2025 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Was jij onder de indruk van seizoen 1 van Andor?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen