search
Eerste recensies voor 'Pachinko' seizoen 2: monsterscore voor pakkende dramaserie
Series / Featured

Eerste recensies voor 'Pachinko' seizoen 2: monsterscore voor pakkende dramaserie

Het tweede seizoen van Pachinko krijgt lovende kritieken met een perfecte score van 100%.

In 2022 kwam het eerste seizoen van de dramaserie Pachinko uit. Deze serie was zeer populair onder kijkers en daarom werd er een tweede seizoen gepland. De beste critici hebben onlangs de kans gekregen om als eerste seizoen 2 te bekijken en ze hebben hun mening gedeeld.

Pachinko is gemaakt door Soo Hugh. Zij heeft eerder al gewerkt aan series als Under the Dome, See en The Whispers van Steven Spielberg. Het eerste seizoen kreeg veel complimenten over de cinematografie en de cast.

Rotten Tomatoes


De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Min Jin Lee dat in 2017 uitkwam. Het verhaal gaat over vier generaties van een Koreaanse familie. Sunja verlaat in 1931 haar familie om in Japan een nieuw leven te beginnen. De serie gaat in op de discriminatie en de slechte leefomstandigheden waar veel Koreaanse immigranten mee te maken kregen.

Het eerste seizoen van Pachinko kreeg een fantastische score van 97% op Rotten Tomatoes. Seizoen 2 overtreft dit met een perfecte score van 100% (op het moment van schrijven)!

"Een van de beste series"


Volgens Elijah Gonzalez van Paste Magazine is Pachinko één van de beste series van dit moment. Hij schrijft: "In het tweede seizoen heeft Pachinko zich opnieuw bewezen als een van de beste tv-series van de laatste tijd. De serie is onverzettelijk in zijn weergave van de geschiedenis, maar niet te heftig."



"Pachinko is een pijnlijke, vreugdevolle, melancholische en ontroerende ervaring; een meesterlijke serie met de kracht om levenslang mee te gaan," aldus criticus Chase Hutchinson van Collider.

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar het tweede seizoen van Pachinko? Stream de serie dan vanaf 23 augustus op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van Pachinko al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen