search
Spannende en uiteenlopende series op NPO Start gaan door: deze week nieuwe afleveringen
Series / Release-lijsten

Spannende en uiteenlopende series op NPO Start gaan door: deze week nieuwe afleveringen

De Nederlandse streamingdienst biedt komende week meer dan genoeg vermakelijke titels aan.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Max Vakantieman


Verschijnt op: Maandag 19 augustus | Release: Seizoen 6 - aflevering 7 | Genre: Nieuws / Talkshow | Kijk op: NPO Start

In MAX vakantieman schiet Sybrand Niessen gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.



De slimste mens


Verschijnt op: Maandag 19 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 21-25 | Genre: Spelprogramma | Kijk op: NPO Start

Quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Stream elke werkdag een nieuwe aflevering.



Agent


Verschijnt op: Dinsdag 20 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 1 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: NPO Start

Joe werkt als impresario, en dat doet hij met enthousiasme en af en toe een leugentje om bestwil. Hij werkt voor zijn moeder, maar die is wel klaar met zijn roekeloze gedrag. Hij moet ook nog zijn ex, zijn dochtertje en een maffiabaas tevreden zien te houden, en dat moet een keer misgaan.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

19 augustus: Roosen & Borst (seizoen 4 - aflevering 2) - Documentaire - Zoektocht van Adelheid Roosen en Hugo Borst naar de omgang met dementie. Wat ervaart iemand met dementie? Hoe is de zorg voor mensen met dementie geregeld, thuis en in een verpleeghuis? En hoe ga je om met afscheid nemen en rouw bij een ziekte die het leven binnensluipt en meestal lang duurt?

20 augustus: Redding na de ramp (seizoen 1 - aflevering 2) - Documentaire - In de nieuwe zesdelige WNL-serie Redding na de Ramp ontmoet Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift.

21 augustus: Tieners tegen kwalen (seizoen 1 - aflevering 2) - Medisch / Documentaire - Het nieuwe programma draait om een bijzonder sociaal experiment: welke invloed hebben jong en oud op elkaar? Acht ouderen en acht tieners ontdekken wat er gebeurt zodra ze intensief met elkaar optrekken.

21 augustus: The Corridors of Power (seizoen 1 - aflevering 8) - Documentaire - Aan de hand van archiefbeelden en interviews met politici als Henry Kissinger, Hillary Clinton en Madeleine Albright wordt getracht de vraag van voormalig VN-ambassadeur Samantha Power te beantwoorden: waarom lukt het Amerikaanse leiders steeds niet om genocide te stoppen?

22 augustus: The Inheritance (seizoen 1 - aflevering 3) - Drama - Na de dood van vader Dennis blijkt hij zijn drie kinderen niets te hebben nagelaten. Dat roept vragen bij ze op. Ze denken dat hij geen natuurlijke dood is gestorven, al wijst in eerste instantie niets erop dat hij vermoord is. Ze gaan op onderzoek uit, wat niet zonder gevaar is.

23 augustus: Detective#24 (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Misdaad / Drama / Mysterie - Deze serie olgt de misdaadzaken van een roekeloze ex-officier van justitie die is gedegradeerd tot een baan in een vluchtelingendetentiecentrum en haar partner - een asielzoeker uit Somalië die een geniale politieonderzoeker blijkt te zijn.

24 augustus: The Reunion (seizoen 1 - aflevering 1) - Drama / Thriller - Een elite-kostschool bedekt onder een dikke laag sneeuw. Drie vrienden verbonden door een tragisch geheim. Een meisje dat vijfentwintig jaar geleden verdween in de nacht. Haar lichaam werd begraven in de muur van de gymzaal, dezelfde muur die nu op het punt staat gesloopt te worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen