search
Dit vraagt iedereen zich af over 'That '90s Show', de spinoff van 'That '70s Show'
Series / Nieuws

Dit vraagt iedereen zich af over 'That '90s Show', de spinoff van 'That '70s Show'

Wie zijn de ouders van de hoofdpersonages in That '90s Show?

That '70s Show was enorm populair in de jaren 90 en een tijd terug is de spin-off That '90s Show uitgekomen. Alle personages zijn met elkaar gelinkt, maar wie is eigenlijk precies de familie van wie? In dit artikel krijg je meer uitleg over de personages van That '90s Show.

Leia (Callie Haverda) is het hoofdpersonage van That '90s Show. Zij is de dochter van Eric Forman en Donna Pinciotti. Dat betekent natuurlijk dat ze de kleindochter is van Kitty en Red Forman, bij wie ze logeert in de zomer.



Jay (Mace Coronel) is de liefdesinteresse van Leia en de zoon van Michael Kelso en Jackie Burkhart. Wij snappen wel dat Leia gevoelens heeft gekregen voor de zoon van dit powerkoppel. Michael en Jackie zijn gelukkig ook nog even te zien in een aflevering van That '90s Show.



De ouders van de andere personages zijn minder makkelijk te achterhalen. Wel wordt er gezegd dat Gwen (Ashley Aufderheide) de dochter is van Sherri Runck, de buurvrouw van Kitty en Red. Haar vader is een vrachtwagenchauffeur die niemand kent.



Nate (Maxwell Acee Donovan) is de zoon van Sherri, waardoor hij en Gwen halfbroer en -zus zijn. Sherri heeft verteld dat zijn vader een voormalig honkballer is die nu in Japan woont. Dit klinkt als een leugen, maar wie is dan wel Nates echte vader?



Nikki (Sam Morelos) is de vriendin van Nate, maar haar ouders worden niet genoemd. Hopelijk worden zij in een later seizoen geïntroduceerd, want Nikki is een zeer interessant personage en het zou leuk zijn als we haar ouders zouden ontmoeten.



Het laatste personage is Ozzie (Reyn Doi). Net als bij Nikki weten we vrijwel niets over zijn ouders. Ze worden één keer genoemd, maar verder zijn ze één groot mysterie.



Netflix


That '90s Show is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van That '90s Show?

  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen