search
De wrede waarheid achter het ontslag van 'The Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch
Series / Nieuws

De wrede waarheid achter het ontslag van 'The Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch

Melissa Rauch werd ooit afgewezen voor een rol die heel belangrijk was voor haar.

In het derde seizoen van de grote hitserie The Big Bang Theory werden Bernadette (Melissa Rauch) en Amy (Mayim Bialik) geïntroduceerd. Kijkers werden al snel helemaal verliefd op deze personages. Voordat Rauch deze rol kreeg, had ze echter veel minder geluk in haar carrière.

Het personage van Rauch paste helemaal bij haar. Bernadette zag er heel schattig en lief uit, maar had een heel stoer karakter. Rauch is een goede actrice, maar toch kreeg ze ooit om een rare reden een rol niet.

Haar handen


In een interview met Entertainment Weekly vertelde ze hoe belangrijk haar baan was voor haar voordat ze gecast werd in The Big Bang Theory. Deze afwijzing veroorzaakte dan ook veel onzekerheid bij Rauch.

Rauch werd namelijk niet afgewezen, omdat haar acteerkunsten niet goed genoeg waren. Ze werd afgewezen, omdat de regisseur haar handen niet mooi genoeg vond.

Onzekerheid


In vergelijking met haar kleine postuur heeft Rauch ietwat grote handen, of in haar woorden: "Hobbit-handen". De regisseur van de auditie vond dit echter veel te afleidend en heeft haar daarom de rol niet gegeven.



Dit resulteerde in een onzekerheid bij Rauch over haar handen. Gelukkig zijn haar handen nooit als vreemd beschouwd tijdens haar tijd bij The Big Bang Theory en is ze nu een zeer succesvolle actrice.

Apple TV+


Wil je meer The Big Bang Theory kijken? Stream dan alle seizoenen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Een revival van The Big Bang Theory?

  • Ja, graag!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, laat maar zitten

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen