search
Kit Harington geeft de reden waarom zijn kinderen nooit naar 'Game of Thrones' zullen kijken
Series / Celebrity

Kit Harington geeft de reden waarom zijn kinderen nooit naar 'Game of Thrones' zullen kijken

Kit Harington legt uit waarom zijn kinderen nooit zijn iconische rol in Game of Thrones zullen zien.

Kit Harington, ook wel bekend door zijn sterrol als Jon Snow in Game of Thrones, bekende tijdens een interview bij de première van de nieuwe hitserie Industry waarom zijn kinderen waarschijnlijk nooit naar de iconische serie Game of Thrones zullen kijken.

Game of Thrones, een van de bekendste fantasie drama series die zich afspeelt in een mythische wereld, zorgde naast zijn bekendheid ook voor een relatie met de mede-actrice Rose Leslie, in de serie ook wel bekend als Ygritte. De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van seizoen twee, trouwden en kregen samen twee kinderen.

Waarom zijn kinderen niet willen kijken


Ondanks dat de serie alom bekend is, betwijfelt Harington dat zijn kinderen de serie zullen kijken. De acteur garandeert dat zijn kinderen zich onwijs ongemakkelijk zouden voelen bij het zien van de liefdesrelatie tussen hun ouders op het scherm.

Het maakt volgens Harington niet uit hoe beroemd de serie is, hij blijft geloven dat zijn kinderen de serie niet willen zien. Hij verwacht niet dat ze trots zullen zijn, maar eerder beschaamd. Voor de rest van de wereld zijn zij misschien bekende acteurs, maar voor hun kinderen zijn zij gewoon vader en moeder.

Harington's rol in Industry


Na zijn bekende rol in Game of Thrones wilde Harington weer een 'full character arc', een rol waarbij het personage transformeert gedurende de verhaallijn. Toen zijn manager vertelde over een mogelijke rol in Industry, aarzelde Harington geen moment. Zonder te weten waar het over ging zei hij ja tegen de rol in de serie.

Bekijk op instagram



Industry, een Brits-Amerikaanse dramaserie die in 2020 in première ging, biedt een intense kijk op de wereld van jonge bankiers die vechten om te overleven in de keiharde financiële wereld. Harington speelt de rol van Henry Muck, en de serie gaat inmiddels seizoen drie in.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij dat kinderen een serie als Game of Thrones zouden kunnen kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen