search
Spionageserie met 97% op Rotten Tomatoes en absolute topcast krijgt actierijke nieuwe trailer
Series / Nieuws

Spionageserie met 97% op Rotten Tomatoes en absolute topcast krijgt actierijke nieuwe trailer

De spionnen onder leiding van Gary Oldman zijn alweer toe aan hun vierde seizoen.

In 2022 ging op Apple TV+ Slow Horses van start. De spionageserie raakte enigszins ondergesneeuwd door de grotere shows van de streamer, maar is desondanks enorm populair bij kijkers en critici.

Slow Horses is een verfilming van het gelijknamige boek van Mick Herron. De serie vertelt het verhaal van een bijeengeraapt zooitje mislukte spionnen van MI5, die vanuit een speciale afdeling proberen Engeland te beschermen tegen sinistere dreigingen.

Topcast


De absolute topcast van de serie wordt aangevoerd door Oscarwinnaar Gary Oldman, vooral bekend van zijn rollen uit de Harry Potter en Batman-films. Hij wordt vergezeld door een reeks andere grote namen als Kristin Scott-Thomas, Hugo Weaving en Jonathan Pryce.

Inmiddels is de serie alweer toe aan het vierde seizoen, en Apple TV+ heeft een nieuwe spectaculaire trailer uitgebracht voor de spionagethriller. Die trailer vind je onderaan dit artikel.

September


Maakt de trailer je enthousiast? Dan heb je geluk, want het vierde seizoen van Slow Horses komt op 4 september al uit. De eerste drie seizoenen zie je op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van deze spionageserie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen