search
Verborgen op Netflix: Deze 4 brutale en stevige series verdienen een groter publiek
Series / Nieuws

Verborgen op Netflix: Deze 4 brutale en stevige series verdienen een groter publiek

Soms is het tasten in het duister waarom aanraders van dit kaliber niet meer publiciteit hebben gekregen.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Workin' Moms



Het leven van een moeder kan soms hectisch en druk zijn. Van deze komedieserie stream je maar liefst zeven seizoenen op Netflix. Het publiek op Rotten Tomatoes kan de serie wel waarderen, te zien aan de score van 79%.

In de brutale komedie-dramaserie Workin' Moms zoeken vier moeders van ergens in de dertig hun weg door liefde, vriendschap, gezin en werk.



V Wars



Dit is typisch zo'n serie waar het publiek helemaal voor valt. Het krijgt op Rotten Tomatoes een uitstekende score van 96%. Je ziet alle afleveringen op Netflix.

Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het in V Wars tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.



Top Boy



Voor echte misdaad en drama uit de Engelse probleemwijken kun je met deze serie terecht op Netflix. De pers krijgt geen genoeg van deze serie. Het krijgt een indrukwekkende score van 97% op de Tomatometer.

Grammy-winnaar en artiest Drake is uitvoerend producent van Top Boy, de keiharde dramaserie over drugsbaronnen die vechten om de macht in de door misdaad geteisterde straten van Londen.



Parasyte: The Grey



De serie is eigenlijk nog maar net uit, alleen raakte al snel een beetje uit zicht. Desondanks hebben publiek en critici niets dan lof voor deze Koreaanse productie. Het weet als een van de weinige series de perfecte score van 100% te halen op Rotten Tomatoes. Kijk de serie op Netflix.

In Parasyte: The Grey komen parasieten naar de aarde om mensen te infecteren en op te eten. Wanneer één van hen een vrouw niet volledig infecteert., moeten de twee samenwerken om de indringers te stoppen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij dit goede kijktips?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen