search
Nieuwe Lara Croft in eerste trailer voor 'Tomb Raider' van Netflix
Series / Trailer

Nieuwe Lara Croft in eerste trailer voor 'Tomb Raider' van Netflix

De animatieserie met Hayley Atwell als Lara Croft speelt zich af in de wereld van de reboot-trilogie.

In 2013 ging de bekende gamereeks Tomb Raider in de reboot. Er verschenen drie spellen in de meer grauwe Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. De nieuwe animatieserie Tomb Raider the Legend of Lara Croft speelt zich af na de drie games.

Niemand minder dan Hayley Atwell heeft de stem ingesproken van Lara Croft. Atwell ken je mogelijk van haar rol als Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe.

Tomb Raider op Netflix


De serie is niet alleen een vervolg op de benoemde trilogie games. De animatieserie is volgens Netflix eveneens een schakel tussen de trilogie en de originele reeks games.

Er is ook een opvallende terugkeer uit de gametrilogie. Earl Baylonis is in de rebootreeks te horen als het personage Jonah Maiava en keert terug voor Tomb Raider the Legend of Lara Croft. Ook de terugkeer van het personage Zip is interessant. Hij is sinds de game Tomb Raider: Underworld uit 2008 niet meer te zien geweest in de franchise.

Trailer en première


Hieronder zie je de teaser trailer voor Tomb Raider the Legend of Lara Croft. De animatieserie van showrunner Tasha Huo is vanaf 10 oktober te zien op Netflix.



Een andere streamingdienst, Prime Video, werkt aan een live action-serie over Lara Croft. Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, No Time to Die) werkt aan het script. Er zou een heel nieuw universum met meerdere series en films moeten verschijnen. Eerder verschenen er films met Angelina Jolie en later Alicia Vikander (zie foto) als Lara Croft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij deze Tomb Raider-serie kijken op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen