search
Dé meest besproken scifi-serie uit de 00s staat nu op Netflix en dendert de top 10 binnen
Series / Nieuws

Dé meest besproken scifi-serie uit de 00s staat nu op Netflix en dendert de top 10 binnen

De bovennatuurlijk scifi-serie Lost staat nu in zijn geheel op Netflix.

Netflix zet de afgelopen periode flink wat afgeronde series uit de oude doos online. Een paar dagen terug verscheen de complete serie Lost op de streamingdienst en deze weet nu indruk te maken in de Netflix Top 10.

Lost startte in 2004 op de zender ABC en verscheen ook in Nederland op de zender Net5. Er verschenen in totaal zes seizoenen met 121 afleveringen, waarvan de slotaflevering nog altijd veel besproken is.

J. J. Abrams


De serie is een van de vele producties van medebedenker en regisseur J. J. Abrams (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens). Hij was ook verantwoordelijk voor hits als Felicity, Alias en Fringe. Voor Lost kreeg hij twee Emmy Awards, waaronder voor 'Beste dramaserie' in 2005.

De serie volgt een groep mensen die is neergestort op een onbewoond eiland. De mensen moeten zich aanpassen aan hun nieuwe thuis en kampen ze met de vreemde krachten van het eiland. Belangrijke rollen werden vertolkt door onder andere Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Evangeline Lilly, Matthew Fox, Jorge Garcia en Maggie Grace.

Nu te zien


Wil je Lost graag (nog een keer) zien? Je vindt de complete serie nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Lost helemaal gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen