search
Trailer: Na de gruwelserie 'Jeffrey Dahmer' uit 2022 komt Netflix nu met 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story'
Series / Trailer

Trailer: Na de gruwelserie 'Jeffrey Dahmer' uit 2022 komt Netflix nu met 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story'

Bekijk de eerste trailer voor de opvolger van Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

Na het veelbesproken Monster: The Jeffrey Dahmer Story uit september 2022 verschijnt binnenkort op Netflix de nieuwe gruwelserie Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Bekijk nu de eerste trailer.

De opvolger laat uiteraard een nieuwe gruwelijke misdaad zien. Dit keer volgen we de broers Menendez die hun ouders José en Mary Louise ‘Kitty’ Menendez in 1996 hebben vermoord.

Monster 2


Net als The Jeffrey Dahmer Story is The Lyle and Erik Menendez Story geregisseerd door Ryan Murphy en Ian Brennan. In de serie zien we een grote naam in actie. Javier Bardem speelt namelijk José Menendez. Nicholas Alexander Chavez is te zien als Lyle Menendez.

Andere rollen komen van Chloë Sevigny als Mary Louise ‘Kitty’ Menendez, Cooper Koch als Erik Menendez, Nathan Lane als Dominick Dunne en Ari Graynor als Leslie Abramson.

In september te zien


Vanaf 19 september om 21:00 uur is Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story te zien op Netflix. Hieronder zie je de eerste beelden uit de nieuwe Monster.



De synopsis van Netflix: Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story duikt in de geruchtmakende zaak die de wereld in zijn greep hield en waarbij het publiek begon te twijfelen over wie nu de echte monsters in dit verhaal waren. Volgens het OM waren ze uit op de erfenis van hun familiefortuin. De broers hielden echter vol - zelfs nu nog, nu ze hun levenslange gevangenisstraf uitzitten - dat ze tot deze daad waren gekomen uit angst voor een leven dat draaide om fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun ouders.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kon jij de serie Jeffrey Dahmer zonder enig ongemak kijken?

  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen