search
Sterk ontvangen megaflop uit 2024 domineert de Top 10 op HBO Max
Films / Nieuws

Sterk ontvangen megaflop uit 2024 domineert de Top 10 op HBO Max

De film Furiosa: A Mad Max Story staat nog maar kort op HBO Max, en direct bovenaan de top 10.

In 2015 was Mad Max: Fury Road een doorslaand succes. Er werden zes Oscars gewonnen en wereldwijd was de film goed voor bijna $400 miljoen. Een opvolger kon niet uitblijven. Regisseur George Miller koos voor een prequel die zich richt op de jonge Furiosa, het personage van Charlize Theron in Fury Road.

Furiosa: A Mad Max Saga bleek echter geen succes. De ontvangst was prima, maar financieel werd de film een van de grootste flops van het jaar. Nu staat de Furiosa op HBO Max.

Bovenaan de Top 10


Sinds afgelopen vrijdag staat de post-apocalyptische actiefilm met Chris Hemsworth (Thor) en Anya Taylor-Joy (The Menu) op HBO Max en wordt op de streamingdienst erg goed bekeken. Furiosa heeft namelijk direct de eerste plaats in handen.

De film werd dus goed ontvangen. De Tomatometer staat op een indrukwekkende 90 procent na maar liefst 412 recensies. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat slechts een procent lager. Het IMDb-cijfer staat op een 7,6.

Nieuwe kans


Na de snelle en een succesvolle video-on-demand-release staat de film nu op HBO Max. Hopelijk weet de film voldoende indruk te maken, want de fans kijken vast uit naar nog een film in de "wasteland".



De synopsis: Synopsis: Terwijl de wereld instort, wordt de jonge Furiosa weggerukt uit de Green Place of Many Mothers en valt ze in handen van een grote bikergang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke is beter: Furiosa: A Mad Max Story of Mad Max: Fury Road?

  • Mad Max: Fury Road

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Furiosa: A Mad Max Story

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen