search
Mis deze twee kijktips op Netflix niet: misdaad en romantiek verdwijnen binnenkort
Series / Specials

Mis deze twee kijktips op Netflix niet: misdaad en romantiek verdwijnen binnenkort

Kijk nog snel deze film en serie voordat ze van Netflix verdwijnen.

Elke week verwijdert Netflix enkele films en series om plaats te maken voor nieuwe titels. Zo behoudt de streamingdienst het beste aanbod, maar dat betekent natuurlijk wel dat abonnees af en toe afscheid moeten nemen van hun favoriete series. In dit artikel lees je twee leuke kijktips die binnenkort worden verwijderd.

Prisoners



Dit misdaaddrama is een van de keuzes van de beste critici en daarmee een fantastische kijktip. De film is geregisseerd door Denis Villeneuve en heeft een ijzersterke cast met onder andere Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal en Viola Davis.

In Prisoners verdwijnen twee jonge meisjes. De vader van een van hen is het niet eens met de aanpak van de rechercheur die de zaak leidt, en besluit zelf achter de verdwijning aan te gaan en zijn dochter te redden.

Laatste kans: tot en met 2 september op Netflix



The Restaurant



De tweede kijktip is de Zweedse serie The Restaurant. Dit verhaal combineert drama met romantiek in een fantastisch seizoen dat een geweldige score van 8.2/10 krijgt op Netflix.

The Restaurant volgt een familierestaurant in Stockholm na de Tweede Wereldoorlog. Omdat verschillende tradities en klassenverschillen verdwijnen, ontstaat er een nieuwe generatie waar het restaurant zich op aan moet passen.

Laatste kans: tot en met 31 augustus op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geef jij Prisoners?

  • Een 8 of hoger

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Lager dan een 8

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen