search
SerieTotaal tipt: 4 keigave series op de streamingdienst van NPO
Series / Specials

SerieTotaal tipt: 4 keigave series op de streamingdienst van NPO

Stream de beste series op NPO Start/Plus, van misdaad en romantiek tot bekroonde series en historische drama's.

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe serie? Op NPO Start/Plus kun je de beste series vinden; van romantiek tot misdaad tot internationaal bekroonde series en historische drama's. In dit artikel lees je vier kijktips die gemakkelijk te streamen zijn op de Nederlandse site.

Furia



De eerste kijktip op NPO Plus is de misdaadserie Furia. Deze serie bestaat uit 1 seizoen van acht afleveringen die ongeveer 45 minuten duren.

In Furia is een rechts-extremistische beweging aan het groeien in Noorwegen. Het is nu aan Ragna, een undercoveragente, om deze beweging te infiltreren en antwoorden te vinden. Tegelijkertijd raakt Asgeir, een voormalig agent die van zijn rust probeert te genieten, onbedoeld betrokken bij het onderzoek.



Out of Touch



Van misdaad naar romantiek met de serie Out of Touch. Op NPO Plus zijn alle zes afleveringen van seizoen 1 te streamen. Elke aflevering duurt ongeveer 20 minuten, waardoor deze serie perfect is om in een rustig weekend te binge-watchen.

Out of Touch gaat over Ava, een relatietherapeut. Ze weet altijd hoe ze mensen moet helpen, maar ze draagt ook een geheim met zich mee. Als ze haar hand op iemands borst legt, kan ze de toekomst van diens liefdesleven zien. In haar privéleven wil ze niets meer te maken hebben met de liefde, totdat ze John ontmoet.



The Loudest Voice



De derde kijktip op NPO Plus is de serie The Loudest Voice. Deze serie bestaat uit één seizoen van zeven afleveringen die ongeveer 45 minuten duren.

In The Loudest Voice stopt Roger Ailes met zijn werk bij CNBC en gaat hij werken voor Fox News. Ailes heeft een sterke eigen mening en gelooft dat conservatieve kijkers hun eigen nieuwszender moeten hebben. Ook is hij het niet eens met de opvatting dat nieuws de feiten moet blootleggen.



Kapsalon Romy



De laatste kijktip is de hartverwarmende serie Kapsalon Romy op NPO Start. Voor deze serie heb je geen abonnement nodig! Je kan Kapsalon Romy dus gratis streamen op de site.

Kapsalon Romy gaat over de tienjarige Romy en haar oma Stine. Hun relatie is niet heel goed, maar dan begint Stine steeds meer te vergeten. Dit zorgt voor een grote verandering in de relatie van Stine en Romy.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: NPO Plus is beter dan menig andere streamingdienst

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen